Bioslimming

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

⇒ Kennismakingsbehandeling €98

⇒ Losse behandeling €120

⇒ Deluxe behandeling €159

⇒ Kuur van 6 behandelingen €588

⇒ Meerprijs armen/kuiten €22,50

Vorige slide
Volgende slide

BIOSLIMMING BIJ ONS IN DE SALON

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
Bij een eerste behandeling maken we voordat we gaan starten de voor foto’s. Hierop bent u niet herkenbaar. Uw ondergoed houdt u aan en in de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wilt u echt volledig in de watten gelegd worden? Ga dan voor de Bioslimming Deluxe van €159 en krijg tijdens het rustmoment een Provence Cosmetics Facial met Cleansing, Peeling, Masker en Moisturizer.

Na afloop nemen wij bij een eerste behandeling of ter afsluiting van de kuur de na foto’s en zullen deze naast de eerste foto’s zetten. Samen bekijken we de resultaten en spreken we over een behandelplan en de thuisproducten en/of de Detox Fatburner Drink (10 daagse kuur voor €39).

Wil je meer weten over de salonbehandeling? Klik dan hier!

1. Vocht afnemen

2. Vocht afnemen

3. Vocht afnemen

4. Vocht afnemen

5. Vocht afnemen

6. Vocht afnemen

7. Vocht afnemen

Winkelmandje
Inloggen

Geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Chat starten
1
💬 Hulp nodig?
👋 Welkom bij Allure Beauty Care.
Waar kunnen wij jou mee helpen?