Derma Oxy Zuurstoftherapie

Derma Oxy Zuurstoftherapie

Huidverbetering met zuurstoftherapie: uw huid 3 tot 6 jaar jonger

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met dermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Welke effecten heeft DermaOXY op uw huid?

  • Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
  • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
  • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
  • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
  • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

Behandelingen

Kuur van 3 behandelingen van €195 voor €175
Kuur van 6 behandelingen van €390 voor €335
DermaOXY met microdermabrasie €85

DermaOXY producten voor uw huid

Hyaluronisch serum:
Zeer effectief serum dat rimpels vermindert en zorgt voor een gladdere en frissere huid. Vergroot de elasticiteit en de zachtheid van de huid.

Syn serum:
Het serum blokkeert het vermogen van de spieren om samen te trekken, waardoor een onmiddellijke vermindering van rimpels wordt bewerkstelligd.

Dag €59,50:
Regenererende antirimpel dagcrème met Hyaluronisch zuur, die grote hoeveelheden vocht in de huid bindt en een onzichtbaar schild vormt dat de elasticiteit en de zachtheid van de huid vergroot.

Nacht €59,50 :
Zeer voedende en herstellende nachtcrème die ook een antiverouderend effect heeft. Stimuleert celvernieuwing, heeft een verstrakkend effect en vergroot de elasticiteit van de huid.

Oog €59,50:
Oogcrème die de fijne lijntjes rond de ogen en de donkere kringen en wallen onder de ogen vermindert. Het herstelt de vochtbalans en voegt vocht toe aan de huid.

Hydra €59,50:
Vochtgel met Hyaluronisch zuur. Voegt onmiddellijk vocht toe aan de huid; beschermt tegen en bestrijdt uitgedroogde huid. Wordt gebruikt als supplement bij dag- en / of nachtcrème.

Exfoliating Scrub 100 ml €32,50:
dermaOXY scrubcrème met peeling eigenschappen.
Dit is een geweldige milde en zachte scrub die de huid reinigt en verzorgt.
Naast de reinigende werking, geeft het ook voeding aan de huid.

Facewash 100 ml €29,95
Krachtige maar zachte cleanser voor het gezicht. Wordt gebruikt voorafgaand aan de DermaOXY behandeling en is tevens verkrijgbaar voor thuisverbruik.

Winkelmandje
Inloggen

Geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Chat starten
1
💬 Hulp nodig?
👋 Welkom bij Allure Beauty Care.
Waar kunnen wij jou mee helpen?