Lash Lifting & Brow Lamination

Wat is Lash-Lifting?

Lash-Lifting is een methode waarbij de wimpers door middel van permanentvloeistof wekenlang een krul krijgen, die tot zes weken lang zichtbaar blijft en niet schadelijk is voor de wimperhaartjes.

Deze unieke manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist. De schoonheidsspecialist geeft u inzicht in uw huidige huidconditie en zal samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging.

De voordelen van Lash-Lifting

Lash-lifting bespaard iedere vrouw ’s ochtends tijd, zorgt voor een open en verleidelijke blik op elk tijdstip van de dag. Het voorkomt  dat de wimpers weer naar beneden gaan hangen gedurende de dag. De krul is veel mooier dan de wimperkrultang ‘krul’. Het is niet schadelijk voor de wimpers, in tegen stelling tot de wimpertang waardoor de wimpers kunnen afbreken.

Ideaal als je geen wimperextensions wilt, en weinig tijd hebt.

De voordelen van Lash-Lifting

Wilt u met schone ogen (zonder make-up) komen op uw afspraak? Wilt u uw wimpers ook geverfd hebben, geef dit dan even aan bij het inplannen van uw afspraak.

Lash-Lift exclusief verven Prijs: €49 

Lash-Lift inclusief verven Prijs: €59 

Brow Lamination / Brow Lift

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland, en is de allernieuwste trend op het gebied van browstyling.

Wat is Brow Lamination?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?
Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E. Je krijgt ook speciale nazorg mee voor thuis (inbegrepen).

Contra-indicaties:
Zwangerschap en/of borstvoeding
Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
Bij recent geplaatste PMU/microblading
Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

Kosten Brow Lamination:
€ 40,- incl. modelleren
€ 50,- incl. modelleren + verven

Winkelmandje
Inloggen

Geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Chat starten
1
💬 Hulp nodig?
👋 Welkom bij Allure Beauty Care.
Waar kunnen wij jou mee helpen?