Massages

Lichaamsmassages

Ontspanningsmassage met etherische olie

Vanwege het gebruik van amandelolie met etherische oliën, heeft de massage een positief effect bij de volgende klachten: nervositeit, angst, spanningen, hartkloppingen, slaap problemen, hoofdpijn, hydratatie van uw (droge) huid, burn-out klachten, algehele stress.

Droom weg, geniet van de warme heerlijk geurende olie, de zachte muziek, kaarsen en kom helemaal tot rust!

30 minuten €35

60 minuten €55

90 minuten €75

Duo massage 30 minuten €70

Duo massage 60 minuten €110

Hotstone massage

Over de hele wereld gebruikt de mens al eeuwenlang warme stenen voor diverse doeleinden. De Grieken en Romeinen masseerden in hun badhuizen al met warme stenen vanwege de heilzame werking bij spierpijn en kwetsuren. Sinds enige tijd heeft de massage met warme stenen zijn herintrede gedaan, o.a. in de schoonheidssalon. In deze hectische tijden vooral geliefd vanwege de ontspannings en ontstressende werking. Voor de Hotstone Massage worden overwegend basaltstenen gebruikt omdat deze door hun samenstelling in staat zijn de warmte lang vast te houden.

Tijdens de Hotstone Massage wordt gebruik gemaakt van deze warmte maar ook van het gewicht van de stenen. Behalve dat er met deze warme stenen wordt gemasseerd, wordt er ook gewerkt met heerlijke verwarmde essentiële oliën waarmee een manuele massage wordt uitgevoerd. Deze combinatie van warmte, olie, massage grepen en gewicht zorgt voor een intense weefselbeïnvloeding. De Hotstone Massage draagt hierdoor bij aan een diepe ontspanning en helpt het lichaam zichzelf te herstellen, afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften.

30 minuten €35

60 minuten €55

90 minuten €75

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseur minder stevig masseert. De drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder worden ontweken. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken. Tijdens een zwangerschapsmassage vermijdt de masseur vaak je buik. Het masseren van de buik kan tijdens je zwangerschap gevoelig zijn. Wel besteedt hij extra aandacht aan je benen. Die kunnen tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een massage vermindert deze klachten.

60 minuten €55

Twijfel je om medische redenen of lichamelijke klachten of je wel of niet gemasseerd mag worden? Kijk dan even hier!
Winkelmandje
Inloggen

Geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Chat starten
1
💬 Hulp nodig?
👋 Welkom bij Allure Beauty Care.
Waar kunnen wij jou mee helpen?