Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het aanbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden. Wenkbrauwen bijvoorbeeld, zijn heel bepalend en kenmerkend voor het gezicht en de gezichtsuitdrukking. Heeft men (bijna) geen, of smalle wenkbrauwen, dan kan met de speciale hairstroke- techniek mooie, sprekende wenkbrauwen gecreëerd worden. Door deze techniek toe te passen lijken de wenkbrauwen echte haartjes te hebben.

Uiteraard wordt vooraf de vorm en de kleur bepaald. Dit moet passen bij de kleur van haar en huid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na ongeveer 3 dagen vanzelf afgestoten. Omdat de huid niet in één keer alle pigmenten op kan nemen is een tweede behandeling nodig. De gebruikte pigmenten zijn allemaal goedgekeurd volgens de laatste hygiëne normen.

 

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Er zijn vele redenen waarom iemand permanente make-up laat aanbrengen.
Met name voor degenen die:

* moeite of weinig tijd hebben voor het aanbrengen van make-up
* geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen hebben
* contactlenzen dragen
* allergisch zijn voor make-up
* veel aan sport doen
* smalle lippen of vage lipcontouren hebben
* altijd een perfect verzorgde uitstraling willen hebben
* bijvoorbeeld een klein litteken hebben in de wenkbrauw
* Alopecia Areata (pleksgewijze kaalheid) hebben
* een chemokuur krijgen of hebben gehad
* tepel- en tepelhof willen laten plaatsen na borstreconstructie
* een litteken hebben als gevolg van haartransplantatie
* een lichte pigmentvlek hebben.

 

Hoe verloopt de PMU-behandeling?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, wordt een intakegesprek gevoerd waarin de wensen en mogelijkheden besproken worden. Tevens wordt er een aantal vragen gesteld over de gezondheidstoestand. Na de eerste behandeling bij nieuwe permanente make-up wordt er een vervolgafspraak gemaakt die plaatsvindt na 4 weken.

In de nabehandelingen wordt tevens besproken of de vorm en kleur naar wens zijn. Direct na de behandeling is de kleur altijd een stuk donkerder. Ook komen er korstjes op de huid, maar door de natuurlijke afschilfering verdwijnen deze na een paar dagen. De gewenste kleur wordt dan zichtbaar.

 

Veiligheid & Hygiene

Belangrijk is dat u zonder make-up en wimperextensions verschijnt indien u een afspraak heeft voor een eyeliner behandeling.

Allure Beauty Care werkt samen met een gediplomeerd en ervaren specialiste. Daarnaast nemen wij alle hygiënerichtlijnen in acht en werken wij volgens de GGD normen voor het correct en veilig uitvoeren van de behandeling.

Tarieven

Het hele bedrag dient bij de eerste behandeling contant aan Deniece te worden voldaan. 

 

Online reserveren

Nieuws!
Bij onze PMU-specialiste kunt u tegenwoordig ook een pakket voor nieuwe permanente make-up met 1 nabehandeling i.p.v. 2 nabehandelingen kiezen voor een zeer scherpe prijs. Dit alternatief zou geschikt kunnen zijn voor onze klanten met een voorkeur voor een subtiele, natuurlijke look of voor diegene met wenkbrauwen met wat kleine onvolmaaktheden of enkele lege plekjes die opgevuld moeten worden. Hiervoor zou één nabehandeling volstaan en ben je voordeliger uit. Mocht u achteraf toch nog een extra nabehandeling willen boeken dan kan dit binnen 2 maanden en zijn de kosten €80 en dit is dus een gereduceerd tarief.

Wenkbrauwen: nieuwe PMU + 2 nabehandelingen €300
Wenkbrauwen: nieuwe PMU + 1 nabehandeling €225
Eyeliner boven: nieuwe PMU + 2 nabehandelingen €250
Eyeliner boven: nieuwe PMU + 1 nabehandeling €200
Eyeliner onder: nieuwe PMU + 2 nabehandelingen €200
Eyeliner onder: nieuwe PMU + 1 nabehandeling €150
Losse nabehandeling (binnen 2 maanden) €80
Bijwerken wenkbrauwen of eyeliner onder of boven (onder én boven €150) €125
Aanbieding eyeliner onder & boven + 1 nabehandeling €250 
Aanbieding eyeliner onder & boven + 2 nabehandelingen €300 
Aanbieding eyeliner onder & boven + wenkbrauwen + 2 nabehandelingen €500