Twijfel je om medische redenen of lichamelijke klachten of je wel of niet gemasseerd mag worden? Kijk dan eerst even hier!

Lichaamsmassages

Ontspanningsmassage met etherische olie

Vanwege het gebruik van amandelolie met etherische oliën, heeft de massage een positief effect bij de volgende klachten: nervositeit, angst, spanningen, hartkloppingen, slaap problemen, hoofdpijn, hydratatie van uw (droge) huid, burn-out klachten, algehele stress.

Droom weg, geniet van de warme heerlijk geurende olie, de zachte muziek, kaarsen en kom helemaal tot rust!

30 minuten €27 of 60 minuten €45

Hotstone massage

Over de hele wereld gebruikt de mens al eeuwenlang warme stenen voor diverse doeleinden. De Grieken en Romeinen masseerden in hun badhuizen al met warme stenen vanwege de heilzame werking bij spierpijn en kwetsuren. Sinds enige tijd heeft de massage met warme stenen zijn herintrede gedaan, o.a. in de schoonheidssalon. In deze hectische tijden vooral geliefd vanwege de ontspannings en ontstressende werking. Voor de Hotstone Massage worden overwegend basaltstenen gebruikt omdat deze door hun samenstelling in staat zijn de warmte lang vast te houden.

Tijdens de Hotstone Massage wordt gebruik gemaakt van deze warmte maar ook van het gewicht van de stenen.
Behalve dat er met deze warme stenen wordt gemasseerd, wordt er ook gewerkt met heerlijke verwarmde essentiële oliën waarmee een manuele massage wordt uitgevoerd. Deze combinatie van warmte, olie, massage grepen en gewicht zorgt voor een intense weefselbeïnvloeding. De Hotstone Massage draagt hierdoor bij aan een diepe ontspanning en helpt het lichaam zichzelf te herstellen,
afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften.

Voor- en achterkant lichaam 60 minuten €45

Hammam Ritueel

Deze behandeling is tijdelijk niet te boeken.

Uitnodiging tot schoonheidsrituelen… Deel de geheimen van Oosterse vrouwen en mannen met het Fleur d’Orient Hammam Ritueel!

Sensationele behandeling van 60 minuten voor € 45

Maak kennis met de weldadige sensatie van deze behandeling met hoogwaardige producten, ook voor thuis in uw eigen badkamer.
Creëer een warme sfeer met de heerlijke geur van oranjebloesem, zwarte authentieke zeep met eucalytus en argan olie.

U ondergaat:

  • Volledige lichaamsscrubbehandeling met zwarte zeep met eucalyptus waarbij wij uw lichaam ontdoen van dode huidcellen en zorgen voor een optimale doorbloeding van de huid
  • U maakt vervolgens gebruik van onze regendouche om alle dode huidcellen en zeep van u af te spoelen
  • Vervolgens krijgt u een volledige lichaamsmassage met oranjebloesem en argan olie
  • Geniet van deze weldaad en droom daarna weg naar de Oriënt tijdens uw rustmoment, waarna u zich kunt aankleden
  • Na enige tijd halen wij u weer op waarna u kunt plaatsnemen in onze lounge hoek waar u nog even kunt nagenieten van deze betoverende ervaring onder het genot van een potje Oriëntaalse thee

 Wij bieden deze behandeling nu ook in 90 minuten aan voor €67,50

Verwen Arrangementen

Groene thee pakking 30 min €30

Werking: Afslankend & Huid verstevigend
Behandeling: U wordt van top tot teen royaal ingesmeerd met de warme substantie waarna u 15 min zult rusten in een warmtedeken waardoor de stoffen in uw huid zullen dringen. Na afloop maakt u gebruik van onze regendouche en krijgt u een koffie/thee/water in onze loungehoek zodat u rustig kunt nagenieten.

Scrub, Pakking & Massage 90 min €70
Keuze uit de volgende geursensaties:

  • Chocolade (verkwikkend voor lichaam en geest & rijk aan anti-oxidanten)
  • Caribbean Coconut Temptations (hydraterend & tropisch vakantiegevoel)
  • Olive & Lavender (relaxerend & bevorderend voor goede nachtrust)

Behandeling: We beginnen met het verwijderen van uw dode huidcellen met een scrubmassage waardoor uw huid zijdezacht zal aanvoelen. Vervolgens wordt u van top tot teen royaal ingesmeerd met de heerlijk geurende pakking waarna u zult rusten in een warmtedeken waardoor de stoffen in uw huid zullen dringen. Na afloop maakt u gebruik van onze regendouche om de pakking af te spoelen. Als afsluiter wordt u gemasseerd met een aromatische massageolie en krijgt u na afloop een koffie/thee/water in onze loungehoek zodat u rustig kunt nagenieten.

 

Twijfel je om medische redenen of lichamelijke klachten of je wel of niet gemasseerd mag worden? Kijk dan even hier!