Feestdagen Deals: Duo* & Single Acties December & Januari 

*Het (online) inboeken van de duo behandelingen is onder voorbehoud van beschikbaarheid van medewerkers en behandelcabines en is op het moment van boeking niet bindend. Wij zullen per email en/of telefoon aan u bevestigen of de duo behandeling op de betreffende dag/tijdstip uitvoerbaar is. Mocht dit niet het geval zijn zullen wij met u kijken naar een alternatief. De actie loopt echter enkel in mei en juni en indien de behandeling geen doorgang kan vinden is de actie na juni niet opeisbaarNooit meer scheren: Actie Pakket Kuur van 5 óf 8 behandelingen Definitief Ontharen met IPL

5 x Schaamstreek* & oksels (dames én heren) normaal €1584, nu €198
5 x Oksels óf schaamstreek* (dames én heren) normaal €245/€445, nu €99
5 x Onderbenen normaal €745, nu €275
5 x Gehele benen normaal €1.245, nu €499 
8 x Schaamstreek* & oksels (dames én heren) normaal €1584, nu €299
8 x Oksels óf schaamstreek* (dames én heren) normaal €392, nu €149
8 x Onderbenen normaal €1.192, nu €399
8 x Gehele benen normaal €1.992, nu €699

*Schaamstreek naar keuze: bikinilijn, stringlijn of volledig (brazilian)


 


Permanente Make-up: GRATIS EYELINER onder bij aanschaf nieuwe eyeliner boven
óf GRATIS EYELINER onder óf boven t.w.v. €175 bij behandeling van WENKBRAUWEN incl. 2 nabehandelingen**

 

Altijd al willen genieten van het gemak van permanente make-up? Ideaal voor dames met weinig haartjes/model in de wenkbrauwen. Geen uitgelopen make-up tijdens zwemmen, sporten, saunabezoek en zweten. Elke dag opstaan met een sprekende blik doordat de wenkrauwen en/of eyeliner zijn geaccentueerd.

Onze Permanente Make-up specialiste Deniece staat bekend om haar geduld en meedenkende en vakkundige toepassing van deze kunst. Al 8 jaar deel van ons team en alle tevreden klanten bevelen haar aan. Bij Allure wordt gewerkt met de richtlijnen van de GGD t.b.v. hygiëne. Zij werkt met de schaduw- en hairstroke techniek met een langdurig resultaat (in tegenstelling tot micro-blading).

Om van deze actie gebruik te kunnen maken belt u naar de salon op 0172-795066 of stuurt u een email naar info@allurebeautycare.nl.

** bij afname van nieuwe wenkbrauwbehandeling van €200 incl. 2 nabehandelingen krijgt u een gratis nieuwe eyeliner onder óf boven incl. 2 nabehandelingen
*** de acties zijn alleen geldig op nieuwe behandelingen en niet op “bijwerken”

 

 


Alle acties lopen t/m 31 januari 2020, let hierop bij het (online) inboeken van uw afspraak s.v.p.

Reserveer nu!