Veelgestelde vragen Haarverlenging

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over Haarverlengingveel

Hierbij is het belangrijk om te bedenken wat je wilt. Wil je een verlenging, of wil je alleen volume? Wil je je haar er zelf in- en uit kunnen doen, of wil je het vast? Hier vind je de opties. Je kunt voor persoonlijk advies altijd langskomen voor een intakgesprek, of ons bellen op 0172-795066.

Haarverlenging voor langere tijd:

Wax Extensions
 worden met een tang plukje voor plukje om strengetjes van uw eigen haar gesmolten. Deze extensions zijn niet herbruikbaar. Draagtijd 2-4 maanden.
i-Tip Extensions
 worden plukje voor plukje aan strengetjes van uw eigen haar bevestigd d.m.v. metalen microringen. Deze extensions zijn 1-malig herbruikbaar. Draagtijd 2-3 maanden.
Tape Extensions 
worden aan smalle reepjes van uw eigen haar bevestigd d.m.v. tape (4×1 cm). Deze extensions zijn 1-malig herbruikbaar. Draagtijd 4-6 weken.
Wave Extensions worden in 2 tot 5 banen bevestigd aan uw eigen haar d.m.v. microringen en/of naald en draad. Deze extensions zijn tot 3 maal herbruikbaar. Draagtijd 2-3 maanden.

Haarverlenging voor gelegenheden:

Clip-in extensions worden in banen met clipjes in uw eigen haar bevestigd. Wij zullen u dit bij aanschaf uitleggen en voordoen.
Flip-in extensions wordt in één baan om uw hoofd tussen uw haar bevestigd d.m.v. een doorzichtige draad. Wij zullen u dit bij aanschaf uitleggen en voordoen.

Een enkele set haar is 110 gram haar. Als je zelf dik en zwaar haar hebt, kan dit te weinig zijn. Dan is het verstandiger te kiezen voor een dubbele set, en dus 220 gram haar. Hierin kunnen we je adviseren tijdens een intakgesprek.

Je kunt het haar het beste wassen en verzorgen met de producten die je in de salon worden geadviseerd. Wat betreft zwemmen is het het beste het haar niet onder chloorwater of zeewater te houden, hoofd boven houden dus! Mocht het toch nat worden laat het dan het liefst aan de lucht drogen. Na wassen is het haar is te föhnen, steilen en te krullen.

De meeste haarverlengingen kunnen gewoon gekleurd worden. Let er wel op, net als je eigen haar, gaat de kwaliteit ervan wel achteruit als je dit te vaak doet, dus onze voorkeur gaat uit naar de juiste kleur bestellen en houden.

Ja. Elke verandering aan je kapsel is wennen, en zo ook een haarverlenging. Er hang voor meer gewicht aan je hoofd dan je gewend was, en dat kun je voelen. Geen zorgen, na een paar dagen ben je er helemaal aan gewend. </ p>

Het kan zijn dat je niet de goede verzorgingsproducten gebruikt. Ga terug naar de salon voor advies.

Ja, het haar dat wij gebruiken is 100% écht Remy gesorteerd haar. In India geloven ze in karma en het offeren van haar om weer rein te worden. Met het offeren van het haar geloven de vrouwen in India dat hun karma goed gezind is. In China wordt tevens het haar geofferd. Dit is op vrijwillige basis. Niemand wordt gedwongen om zijn haar af te staan. Vaak is het een lange reis naar de tempels waar het haar geofferd wordt. Dit is een belangrijke mijlpaal in het leven van deze pelgrims. De haren voor hairextensions werden vroeger gewoon verbrand door de tempels. Tegenwoordig verkopen de tempels het haar aan de hoogste bieder zodat van het geld de samenleving kan worden onderhouden. Zo is het offeren van haar een goede zaak geworden, niet alleen vanuit het oogpunt van het geloof van de bevolking maar ook uit het oogpunt van het verbeteren van de omstandigheden in de vaak arme landen van de wereld.

Het is het verstandigst een haarverlenging te kiezen in de kleur die je wilt, en daar eerst je eigen haar in te laten kleuren.

Hairextensions hebben extra verzorging nodig. Zorg ervoor dat je de producten die je geadviseerd worden gebruikt, en op de juiste manier.

Winkelmandje
Inloggen

Geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Chat starten
1
💬 Hulp nodig?
👋 Welkom bij Allure Beauty Care.
Waar kunnen wij jou mee helpen?