Mink One-by-one wimperextensions van zijde

De natuurlijke uitstraling en de zachtheid van de wimpers, zorgen voor een natuurlijk resultaat. De zijde-haartjes worden één op één op de wimpers bevestigd.

Voordelen van wimperextensions op een rijtje:
– Elk moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
– Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
– Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
– Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
– Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
– Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
– Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
– Natuurlijke uitstraling
– Wordt pijnloos opgebracht
– Blijft 4 tot 6 weken zitten

Prijzen:

Nieuwe set Mink wimperextensions €99
Opvullen tot 2 weken €30
Opvullen tot 3 weken €45
Opvullen tot 4 weken €60

Opvullen na langer als 4 weken is de prijs van een nieuwe set
Verwijderen Mink wimperextensions €20,00 

Verzorging van de wimperextensions

* Laat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden, zodat de lijm volledig kan drogen en uitharden.

*Trek niet aan de wimpers!

*Vermijd direct stromend water op de wimpers

*Laat de wimperextensions na het douchen aan de lucht drogen. Gebruik geen handdoek of watjes, deze laten pluisjes achter en haken aan de wimperextensions vast.

*Reinig de ogen verticaal.

*Wrijf niet (horizontaal) in de ogen! Hierdoor kunnen ze afbreken.

*Reinig de wimpers voorzichtig met oogmake -up remover op water basis. Deze is bij ons verkrijgbaar. Producten op olie basis lost de lijm op.

*Verwijder de wimpers nooit zelf! Laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met speciale lijm vast en kan alleen opgelost worden met daarvoor speciale gel remover. Ga ook niet zelf proberen met olie of vette oogmake-up remover, hierdoor breken je eigen wimpers af.

*De wimpers zachtjes uit elkaar kammen met een wimperborsteltje.

Vaakgestelde vragen over wimperextensions:

Hoe lang blijven mijn wimperextensions zitten?

Je wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Hoe worden de wimpers bevestigd?

Je wimpers worden haartje voor haartje voorzien van een wimperextension. De wimperextensions worden met een speciale lijm aan je natuurlijke wimper bevestigd.

Hoe houdt ik mijn wimperextensions optimaal?

Wij adviseren om iedere 3 weken een opvul (refill) behandeling te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee dus ook je extensions. Om een ”volle look”  te behouden, plaatsen wij nieuwe extensions.

Wat is het voordeel van de one-by-one wimperextensions?

De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Voor mensen met kortere wimpers die altijd langere wimpers gewild hebben is dit een ideale oplossing. Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien. Ook ideaal voor mensen met lenzen of een bril. Perfect voor vakanties!

Is er keuze uit dikte, krul en lengte?

Ja, je bepaald zelf welke extensions je graag geplaatst wilt hebben (lengte , dikte en krul). Natuurlijk adviseren wij je hierbij.

Mag ik douchen en zwemmen met de wimperextensions?

Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie. Laat de wimpers dan wel aan de lucht drogen.  Zie ‘verzorging’ hierboven.

Beschadigen mijn eigen wimpers?


Nee, je eigen wimpers beschadigen niet, mits deze op de juiste wijze worden aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgd. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken tenzij deze met opzet eruit worden getrokken terwijl de extensions vastzitten.

En als ik de wimperextensions wil verwijderen?


Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier een speciale remover voor.

 

Wij kunnen u ook voorzien van een betoverende oogopslag met onze
Everlash Wimper Extensions!

Everlash wimper-extensions zijn losse wimperstukjes die individueel aangebracht worden op uw echte wimpers waardoor er een volle maar toch natuurlijke ‘look’ ontstaat. Everlash staat al meer dan 25 jaar bekend als het topmerk onder de wimper-extensions.

Voor het mooiste effect verven wij uw eigen wimpers voordat wij de wimper extensions plaatsen.
Ideaal voor een speciale gelegenheid of om uzelf gewoon eens te verwennen met een prachtige oogopslag!
Hoe lang de wimpers blijven zitten is afhankelijk van hoe voorzichtig u ermee omgaat. Wrijf niet in uw ogen en indien u make-up aanbrengt op de ogen dient u dit er heel voorzichtig vanaf te halen. Zo heeft u het langst plezier van uw prachtige oogopslag!

  • Plaatsen van wimperextensions kost slechts € 45
  • Opvullen van de wimperextensions 1 tot 2 weken na het zetten €25
  • Opvullen van de wimperextensions 2 tot 3 weken na het zetten €35

Voor alle soorten wimperverlenging of kunstwimpers geldt dat wij de behandeling uiterst zorgvuldig uitvoeren en ervoor zorgen dat u tevreden de deur uitgaat. Na vertrek hebben wij er geen invloed op wat u zelf met de wimpers doet, dat is de reden dat wij er geen garanties op geven. Als er na enige tijd iets moet worden aangevuld of opgevuld geldt de opvulprijs van het aantal weken dat er tussen zit.